Poruka od PE2K-5 - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pozivni znak:
Prikazi:

Ucitavanje message paketa...

APRS poruka je spremljena 14 dana. Moguce je pretrazivanje upotrebom zamjenski znakova (*?) iza pocetka oznake.

2019-07-07 05:29:27 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 10:29 UTC 144 MHz Tropo! JO21 JN77 JN79 QRB: 830 km Nearest station: 0 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (2)
2019-07-07 05:44:21 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 10:44 UTC 144 MHz E-skip Alert Closed (3)
2019-07-07 07:04:26 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 12:4 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (2)
2019-07-07 07:24:27 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 12:24 UTC 144 MHz Tropo! JO21 JN77 JN79 JO70 QRB: 747 km Nearest station: 0 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (2)
2019-07-07 07:33:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 12:33 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-07 08:38:36 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 13:38 UTC 50 MHz E-skip! JN70 JO65 JO91 KO15 scp: qtf 115 and 917 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-07 09:09:26 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 14:9 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (2)
2019-07-07 11:43:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 16:43 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-09 06:18:52 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 11:18 UTC 50 MHz E-skip! IO70 JN47 JN48 JO31 IM99 JM19 JN02 JN11 JN40 scp: qtf 186 and 724 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-09 09:23:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 14:23 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-10 08:08:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 13:8 UTC 50 MHz E-skip! JM76 JO50 KN27 JM75 JN11 JO54 scp: qtf 139 and 950 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-10 11:13:34 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 16:13 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-10 12:53:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 17:53 UTC 50 MHz E-skip! IO82 JN57 JO21 KO15 KO50 scp: qtf 80 and 757 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-10 15:58:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 20:58 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-11 04:33:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Thu 9:33 UTC 50 MHz E-skip! JN26 JO11 JO92 JP50 JM75 JN88 JP92 scp: qtf 106 and 976 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-11 07:38:34 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Thu 12:38 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-11 10:58:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Thu 15:58 UTC 50 MHz E-skip! JN23 JN26 JO30 KN18 IN80 JN05 JN63 JN72 JN86 scp: qtf 152 and 729 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-11 15:08:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Thu 20:8 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-11 16:09:13 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Thu 21:9 UTC 50 MHz Multihop E-skip! FN42 FN44 JO21 EM94 EN91 FK68 FN43 FN65 JO21 JO22 nearest station: 36 km from JO21 nearest station: 36 km from JO21 (1)
2019-07-11 18:09:13 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Thu 23:9 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (1)
2019-07-12 02:08:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Fri 7:8 UTC 50 MHz E-skip! IN52 JO45 KN69 IN78 IO85 KP41 scp: qtf 132 and 902 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-12 05:13:36 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Fri 10:13 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-12 11:53:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Fri 16:53 UTC 50 MHz E-skip! JN23 JN24 JN92 KN69 JN15 JO75 JO81 KN02 KO40 scp: qtf 116 and 981 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-12 15:08:36 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Fri 20:8 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-12 15:28:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Fri 20:28 UTC 50 MHz E-skip! IO63 IO92 JO01 JP53 JP63 JP65 scp: qtf 354 and 789 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-12 18:33:34 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Fri 23:33 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-13 03:28:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 8:28 UTC 50 MHz E-skip! IO80 IO93 IM57 IM67 scp: qtf 234 and 1056 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-13 06:43:36 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 11:43 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-13 09:34:13 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 14:34 UTC 50 MHz Multihop E-skip! JO10 DM43 EN16 EN32 EN84 FM17 FM19 nearest station: 193 km from JO21 nearest station: 193 km from JO21 (1)
2019-07-13 11:39:12 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 16:39 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (1)
2019-07-13 12:33:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 17:33 UTC 50 MHz E-skip! JO02 JO21 KN77 JN37 JO30 KM09 KN75 scp: qtf 105 and 1041 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-13 14:44:14 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 19:44 UTC 50 MHz Multihop E-skip! JO10 FM17 FM19 FN33 FN54 FN65 nearest station: 193 km from JO21 nearest station: 193 km from JO21 (1)
2019-07-13 15:38:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 20:38 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-13 16:49:11 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sat 21:48 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (1)
2019-07-14 01:38:38 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 6:38 UTC 50 MHz E-skip! IN52 IO93 JN01 JN24 JM19 JN37 JN47 JO01 KN22 scp: qtf 199 and 817 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-14 04:43:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Sun 9:43 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-15 14:24:26 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Mon 19:24 UTC 144 MHz Tropo! JO20 JO22 JO60 JO70 QRB: 779 km Nearest station: 95 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (2)
2019-07-15 15:59:25 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Mon 20:59 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (2)
2019-07-16 02:03:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 7:3 UTC 50 MHz E-skip! JN24 JN92 JN05 JN07 KN22 scp: qtf 144 and 967 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-16 06:18:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 11:18 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-16 06:33:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 11:33 UTC 50 MHz E-skip! IO85 IO93 JO64 KQ40 JN26 JP92 KO26 KP36 scp: qtf 26 and 1005 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-16 09:38:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 14:38 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-16 12:18:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 17:18 UTC 50 MHz E-skip! JN24 JO21 KN10 KN20 KN69 IO83 JO22 JO41 KN12 KN26 scp: qtf 113 and 880 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-16 15:23:35 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Tue 20:23 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-17 04:58:52 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 9:58 UTC 70 MHz E-skip! JO22 JO33 KO35 KO45 KO64 scp: qtf 61 and 882 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (2)
2019-07-17 07:03:51 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 12:3 UTC 70 MHz E-skip Alert Closed (2)
2019-07-17 09:23:36 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 14:23 UTC 50 MHz E-skip! JN35 JN95 JO50 KN66 KO40 KO50 KP20 scp: qtf 98 and 1036 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-17 12:28:37 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 17:28 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
2019-07-17 12:38:38 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 17:38 UTC 50 MHz E-skip! IN51 JN48 JO41 JO52 JM76 JN61 JN63 KN47 scp: qtf 146 and 936 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (1)
2019-07-17 15:43:36 CDT: PE1ITR-6>PE2K-5: Wed 20:43 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (1)
< prijasnji
FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS