Poruka od PA1VW-13 - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pozivni znak:
Prikazi:

Ucitavanje message paketa...

APRS poruka je spremljena 14 dana. Moguce je pretrazivanje upotrebom zamjenski znakova (*?) iza pocetka oznake.

2019-06-20 07:03:43 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 11:3 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-20 08:13:56 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 12:13 UTC 70 MHz E-skip Alert Closed (5)
2019-06-20 09:13:43 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 13:13 UTC 50 MHz E-skip! IO92 IO93 JN37 JO65 KP20 JN64 JN97 JO99 KM38 KM39 scp: qtf 89 and 839 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-20 09:14:32 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 13:14 UTC 50 MHz Multihop E-skip! FM04 JO21 JO41 EM70 FK94 FM05 FN31 FN41 FN42 JO41 nearest station: 44 km from JO21 nearest station: 44 km from JO21 (4)
2019-06-20 10:34:26 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 14:34 UTC 144 MHz E-skip! IN51 IO82 IO83 scp: qtf 244 and 950 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (6)
2019-06-20 11:19:18 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 15:19 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (4)
2019-06-20 11:39:28 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 15:39 UTC 144 MHz E-skip Alert Closed (6)
2019-06-20 12:18:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 16:18 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-21 05:03:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Fri 9:3 UTC 50 MHz E-skip! JN24 JO21 KP20 JN61 KN10 KN66 KO40 scp: qtf 107 and 988 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-21 08:13:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Fri 12:13 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-21 14:13:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Fri 18:13 UTC 50 MHz E-skip! IO81 JN38 KP20 JN95 KN59 KO60 scp: qtf 83 and 864 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-21 17:18:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Fri 21:18 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-21 17:19:09 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Fri 21:18 UTC 70 MHz E-skip! JO33 KN49 KN69 KO30 scp: qtf 81 and 873 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (5)
2019-06-21 19:18:56 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Fri 23:18 UTC 70 MHz E-skip Alert Closed (5)
2019-06-22 04:28:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sat 8:28 UTC 50 MHz E-skip! JN19 JO22 IM57 IM58 KO40 scp: qtf 176 and 923 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-22 05:58:55 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sat 9:58 UTC 70 MHz E-skip! JO22 KO35 KO46 scp: qtf 59 and 762 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (5)
2019-06-22 08:03:55 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sat 12:3 UTC 70 MHz E-skip Alert Closed (5)
2019-06-22 08:53:39 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sat 12:53 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-22 10:58:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sat 14:58 UTC 50 MHz E-skip! IO81 IO92 JN24 JM19 KO21 scp: qtf 179 and 709 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-22 14:53:39 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sat 18:53 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-23 03:53:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 7:53 UTC 50 MHz E-skip! KN23 IO92 JN44 JO10 scp: qtf 121 and 872 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-23 04:44:31 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 8:44 UTC 144 MHz Tropo! IN83 IN93 JO10 IN93 JO10 JO21 QRB: 1095 km Nearest station: 36 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (5)
2019-06-23 06:19:31 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 10:19 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (5)
2019-06-23 06:58:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 10:58 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-23 07:13:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 11:13 UTC 50 MHz E-skip! IN98 JN65 JO00 JM79 JN11 KM08 scp: qtf 158 and 864 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-23 10:18:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 14:18 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-23 11:03:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 15:3 UTC 50 MHz E-skip! IN51 IO92 IO93 JN37 JM06 JM16 JM19 JN61 scp: qtf 198 and 905 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-23 12:29:18 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 16:29 UTC 50 MHz Multihop E-skip! JO10 JO20 DL98 DM61 EJ79 FK68 nearest station: 122 km from JO21 nearest station: 122 km from JO21 (4)
2019-06-23 14:03:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 18:3 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-23 14:34:18 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Sun 18:34 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (4)
2019-06-24 07:54:18 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Mon 11:54 UTC 50 MHz Multihop E-skip! FN74 FN85 JO10 FM29 FN20 FN65 FN85 JO10 JO21 nearest station: 79 km from JO21 nearest station: 79 km from JO21 (4)
2019-06-24 09:33:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Mon 13:33 UTC 50 MHz E-skip! IM76 IO90 JN18 JO31 IM76 IO91 scp: qtf 215 and 1041 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-24 09:54:17 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Mon 13:54 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (4)
2019-06-24 12:38:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Mon 16:38 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-24 17:59:20 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Mon 21:59 UTC 50 MHz Multihop E-skip! JO10 JO33 FN25 FN42 FN43 FN65 nearest station: 193 km from JO21 nearest station: 193 km from JO21 (4)
2019-06-24 20:04:18 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 0:4 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (4)
2019-06-25 02:23:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 6:23 UTC 50 MHz E-skip! IM97 IO94 JO02 scp: qtf 215 and 793 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-25 05:28:40 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 9:28 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-25 10:29:18 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 14:29 UTC 50 MHz Multihop E-skip! JO10 FM08 FN20 IK52 nearest station: 193 km from JO21 nearest station: 193 km from JO21 (4)
2019-06-25 12:34:17 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 16:33 UTC 50 MHz Multihop Alert Closed (4)
2019-06-25 13:48:42 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 17:48 UTC 50 MHz E-skip! IO90 IO92 KN20 IM68 JN36 KN10 scp: qtf 166 and 955 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-25 16:53:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Tue 20:53 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-26 01:38:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Wed 5:38 UTC 50 MHz E-skip! KN13 JN18 JO41 JO50 scp: qtf 119 and 915 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/eseur.htm (4)
2019-06-26 05:18:41 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Wed 9:18 UTC 50 MHz E-skip Alert Closed (4)
2019-06-26 16:29:33 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Wed 20:29 UTC 144 MHz Tropo! JO31 IO74 JO38 JO58 QRB: 941 km Nearest station: 122 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (5)
2019-06-26 18:34:30 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Wed 22:34 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (5)
2019-06-27 02:14:33 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 6:14 UTC 144 MHz Tropo! JO31 JO70 IN87 IO83 JO20 QRB: 864 km Nearest station: 90 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (5)
2019-06-27 04:39:32 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 8:39 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (5)
2019-06-27 05:44:32 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 9:44 UTC 144 MHz Tropo! JO22 JO31 IN87 IN88 IO81 QRB: 690 km Nearest station: 90 km from JO21 http://dxalert.pe1itr.com/treur.htm (5)
2019-06-27 07:19:32 EDT: PE1ITR-6>PA1VW-13: Thu 11:19 UTC 144 MHz Tropo Alert Closed (5)
< prijasnji
FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS