Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od BD7NJC-9 - informacija
Komentar: 438.000MHz QSO,APRS 144.640MHz
Mic-E poruke: Off duty
Položaj: 22°36.21' N 113°14.97' E - lokator OL62OO94WU - pokaži mapu - statičke karte
6.6 miles Istok smjer 86° od Waihai, Guangdong Sheng, China [?]
7.7 miles Sjeverozapad smjer 332° od Shaxi, Guangdong Sheng, China
35.4 miles Jug smjer 180° od Guangzhou, Guangdong Sheng, China
62.0 miles Zapad smjer 291° od Hong Kong, Hong Kong
Zadnja pozicija: 2020-02-19 19:24:51 EST (6h42m prije)
2020-02-20 08:24:51 CST lokalno vrijeme Waihai, China [?]
Zadnja telemetrija: 2016-10-25 10:39:45 EDT (1212d 16h27m prije)
2016-10-25 22:39:45 CST lokalno vrijeme Waihai, China [?]
Visina 7 ft
Projekt: AVRT6 TrackingBH7NJF-13>APDW13
Vrijednost: Sate: 6 (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Temp: 34.100 C (TLM: 841 EQN: 0,0.1,-50)
Pa: 1011 hPa (TLM: 1011 EQN: 0,1,0)
Volt: 13.750 V (TLM: 1375 EQN: 0,0.01,0)
--: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za BD7NJC-9

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS