Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB0FEU-1 - informacija
Komentar: MICROSAT V2.0 U=12.7V,T=20.5C/68.9
Položaj: 49°09.50' N 10°19.59' E - lokator JN59DD97EX - pokaži mapu - statičke karte
1.1 km Jugozapad smjer 208° od Feuchtwangen, Bavaria, Germany [?]
5.0 km Sjeveroistok smjer 23° od Schopfloch, Bavaria, Germany
145.9 km Sjeverozapad smjer 322° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
159.1 km Jugoistok smjer 131° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Zadnja pozicija: 2021-12-07 12:19:09 UTC (1m7s prije)
2021-12-07 13:19:09 CET lokalno vrijeme Feuchtwangen, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2020-11-16 03:13:23 UTC (386d 9h6m prije)
2020-11-16 04:13:23 CET lokalno vrijeme Feuchtwangen, Germany [?]
Vrijednost: Channel 1: 181 (TLM: 181 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 56 (TLM: 56 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 20 (TLM: 20 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 55 (TLM: 55 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS