Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB0PER - informacija
Komentar: APRS Digi DB0PER on APRX @ RPi3
Položaj: 53°04.44' N 11°51.03' E - lokator JO53WB27BS - pokaži mapu - statičke karte
0.8 miles Sjeverozapad smjer 307° od Perleberg, Brandenburg, Germany [?]
4.0 miles Sjeveroistok smjer 45° od Weisen, Brandenburg, Germany
75.4 miles Sjeverozapad smjer 301° od Berlin, Berlin, Germany
79.8 miles Jugoistok smjer 115° od Wandsbek, Hamburg, Germany
Zadnja pozicija: 2020-10-22 14:35:04 EDT (12m4s prije)
2020-10-22 20:35:04 CEST lokalno vrijeme Perleberg, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2020-10-22 14:31:53 EDT (15m15s prije)
2020-10-22 20:31:53 CEST lokalno vrijeme Perleberg, Germany [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za DB0PER

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS