Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB7VD-13 - informacija
Komentar: Battery 4236 mV LORA WX Station
Položaj: 48°10.14' N 11°34.92' E - lokator JN58SE90UN - pokaži mapu - statičke karte
3.3 km Sjeverozapad smjer 309° od Bogenhausen, Bavaria, Germany [?]
3.5 km Sjever smjer 8° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
5.2 km Jugozapad smjer 240° od Unterföhring, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
56.2 km Jugoistok smjer 113° od Augsburg, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2022-04-28 14:00:56 UTC (27d 3h20m prije)
2022-04-28 16:00:56 CEST lokalno vrijeme Bogenhausen, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2022-04-28 12:45:47 UTC (27d 4h35m prije)
2022-04-28 14:45:47 CEST lokalno vrijeme Bogenhausen, Germany [?]
Vrijednost: Battery: 4230 mV (TLM: 173 EQN: 0,10,2500)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS