Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DJ2RF-13 - informacija
Komentar: Sandizell Wetter DJ2RF
Položaj: 48°34.58' N 11°10.43' E - lokator JN58ON08UH - pokaži mapu - statičke karte
9.5 km Sjever smjer 354° od Kühbach, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany [?]
9.5 km Sjeverozapad smjer 333° od Gachenbach, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
57.1 km Sjeverozapad smjer 329° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
97.1 km Jug smjer 175° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-07-09 03:59:41 UTC (145d 17h35m prije)
2021-07-09 05:59:41 CEST lokalno vrijeme Kühbach, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-02-12 14:52:02 UTC (292d 6h43m prije)
2021-02-12 15:52:02 CET lokalno vrijeme Kühbach, Germany [?]
Projekt: DB0SOB Telemetry
Vrijednost: Vin: 12.300 Volt (TLM: 164 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Tmp: 28.050 C (TLM: 187 EQN: 0,0.15,0)
Eff1h: 100 Pcnt (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS