Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od F1ZX-3 - informacija
Komentar: WX3in1 Plus Le Prat D'albIs 09 FOIX
Položaj: 42°55.12' N 1°35.23' E - lokator JN02TW00LL - pokaži mapu - statičke karte
4.1 km Jugozapad smjer 247° od Montgaillard, Département de l'Ariège, Midi-Pyrénées, France [?]
5.4 km Jug smjer 191° od Foix, Département de l'Ariège, Midi-Pyrénées, France
77.1 km Jug smjer 171° od Toulouse, Département de la Haute-Garonne, Midi-Pyrénées, France
109.4 km Zapad smjer 283° od Perpignan, Département des Pyrénées-Orientales, Languedoc-Roussillon, France
Zadnja pozicija: 2021-06-26 09:24:26 UTC (331d 3h6m prije)
2021-06-26 11:24:26 CEST lokalno vrijeme Montgaillard, France [?]
Zadnja telemetrija: 2021-03-01 20:24:56 UTC (447d 16h5m prije)
2021-03-01 21:24:56 CET lokalno vrijeme Montgaillard, France [?]
Vrijednost: Channel 1: 183 (TLM: 183 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 114 (TLM: 114 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 114 (TLM: 114 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 1 (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS