Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IK1YPD-11 - informacija
Komentar: RasPi Rx-only iGate
Položaj: 44°10.39' N 9°37.42' E - lokator JN44TE41UN - pokaži mapu - statičke karte
9.7 km Jugoistok smjer 122° od Deiva Marina, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy [?]
12.9 km Jugoistok smjer 125° od Moneglia, Province of Genoa, Liguria, Italy
60.7 km Jugoistok smjer 115° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
116.0 km Jugozapad smjer 243° od Modena, Provincia di Modena, Emilia-Romagna, Italy
Zadnja pozicija: 2022-01-27 22:41:36 UTC (7m22s prije)
2022-01-27 23:41:36 CET lokalno vrijeme Deiva Marina, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2022-01-27 22:45:54 UTC (3m4s prije)
2022-01-27 23:45:54 CET lokalno vrijeme Deiva Marina, Italy [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.181 Tx Erlang (TLM: 36.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 90 count/10m (TLM: 90 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS