Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IR2AL - informacija
Komentar: iGate&W1-LRD15do ARI MILANO PIRELLI CRLNet.028 - aprs@arimi.it
Položaj: 45°29.09' N 9°12.07' E - lokator JN45OL46DI - pokaži mapu - statičke karte
2.5 km Sjever smjer 22° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy [?]
7.3 km Jugoistok smjer 135° od Novate Milanese, Province of Milan, Lombardy, Italy
8.1 km Jugoistok smjer 126° od Baranzate, Province of Milan, Lombardy, Italy
127.0 km Istok smjer 68° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Zadnja pozicija: 2022-01-29 01:47:55 UTC (17m57s prije)
2022-01-29 02:47:55 CET lokalno vrijeme Milan, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2022-01-29 02:03:50 UTC (2m2s prije)
2022-01-29 03:03:50 CET lokalno vrijeme Milan, Italy [?]
Projekt: PIRELLI 5' Stats.
Vrijednost: Rx10m: 74 Pkt (TLM: 74 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 430 Pkt (TLM: 43 EQN: 0,10,0)
Dg10m: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
DgR: 0.622 Pcnt (TLM: 622 EQN: 0,0.001,0)
Eff: 69 Pcnt (TLM: 69 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS