Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IW1CGW-15 - informacija
Komentar: radiosonde_auto_rx SondeGate v1.5.6
Položaj: 44°23.75' N 7°48.54' E - lokator JN34VJ74CX - pokaži mapu - statičke karte
681.9 m Zapad smjer 267° od Mondovì, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
4.9 km Jugoistok smjer 129° od Rocca de' Baldi, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy
75.6 km Jug smjer 173° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
160.9 km Jugozapad smjer 223° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
Zadnja pozicija: 2021-10-18 13:06:08 UTC (7d 19h8m prije)
2021-10-18 15:06:08 CEST lokalno vrijeme Mondovì, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2020-01-10 07:28:21 UTC (655d 46m prije)
2020-01-10 08:28:21 CET lokalno vrijeme Mondovì, Italy [?]
Projekt: MiniWX Project
Vrijednost: Channel 1: -36 dbm (TLM: 36 EQN: 0,-1,0)
Channel 2: 3.500 V (TLM: 350 EQN: 0,0.01,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 00000000)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS