Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IW1DBF-15 - informacija
Komentar: op.piergiorgio bsd
Položaj: 44°20.31' N 7°29.34' E - lokator JN34RI81QF - pokaži mapu - statičke karte
5.0 km Zapad smjer 278° od Boves, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
7.9 km Jugozapad smjer 214° od Cuneo, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy
82.8 km Jug smjer 191° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
115.0 km Zapad smjer 267° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
Zadnja pozicija: 2022-05-14 07:47:14 UTC (9d 4h14m prije)
2022-05-14 09:47:14 CEST lokalno vrijeme Boves, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2021-04-07 18:00:12 UTC (410d 18h1m prije)
2021-04-07 20:00:12 CEST lokalno vrijeme Boves, Italy [?]
Visina 651 m
Projekt: Telemetry test
Vrijednost: Vin: 13.272 Volt (TLM: 168 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 140 Pkt (TLM: 14 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 70 Pkt (TLM: 7 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 73 Pcnt (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS