Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od N7QME - informacija
Mic-E poruke: En route
Položaj: 46°10.02' N 123°07.64' W - lokator CN86KE40RB - pokaži mapu - statičke karte
5.9 miles Sjeveroistok smjer 40° od Clatskanie, Columbia County, Oregon, United States [?]
6.1 miles Zapad smjer 269° od West Longview, Cowlitz County, Washington, United States
42.8 miles Sjeverozapad smjer 329° od Vancouver, Clark County, Washington, United States
49.4 miles Sjeverozapad smjer 334° od Portland, Multnomah County, Oregon, United States
Zadnja pozicija: 2021-03-25 20:58:44 EDT (51d 1h51m prije)
2021-03-25 17:58:44 PDT lokalno vrijeme Clatskanie, United States [?]
Zadnja telemetrija: 2020-12-01 07:44:40 EST (165d 14h5m prije)
2020-12-01 04:44:40 PST lokalno vrijeme Clatskanie, United States [?]
Visina 30 ft
Projekt: Taco
Vrijednost: Avg 10m: 13.240 Rx Erlang (TLM: 162 EQN: 0,0.02,10)
Avg 10m: 58.750 Tx Erlang (TLM: 125 EQN: 0,0.47,0)
RxPkts: 42.728 count/10m (TLM: 109 EQN: 0,0.392,0)
IGateDropRx: 3.290 count/10m (TLM: 7 EQN: 0,0.47,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 31 EQN: 0,0,0)
Dijagram povijest telemetrije za N7QME

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS