Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od NP4JJ - informacija
Komentar: 145.090MHz PBBS=BBS7, DIGI=DOG7, NODE=CHAT7 np4jj@outlook.com
Položaj: 18°24.40' N 67°07.10' W - lokator FK68KJ57TO - pokaži mapu - statičke karte
1.4 km Sjever smjer 338° od Moca, Moca, Puerto Rico [?]
6.9 km Jugozapad smjer 234° od Aceitunas, Moca, Puerto Rico
101.5 km Zapad smjer 271° od Bayamón, Bayamón, Puerto Rico
107.0 km Zapad smjer 267° od San Juan, San Juan, Puerto Rico
Zadnja pozicija: 2021-10-20 07:22:37 UTC (30m24s prije)
2021-10-20 03:22:37 AST lokalno vrijeme Moca, Puerto Rico [?]
Zadnja telemetrija: 2021-07-06 04:25:17 UTC (106d 3h27m prije)
2021-07-06 00:25:17 AST lokalno vrijeme Moca, Puerto Rico [?]
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Vrijednost: Vin: 7.500 Volt (TLM: 100 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 480 Pkt (TLM: 48 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 20 Pkt (TLM: 2 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 128 Pcnt (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS