Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od OK1CMJ-1 - informacija
Komentar: PNG2510/W3,CZn-N Brdy-Praha use:JIST CPU:39C
Položaj: 49°39.49' N 13°49.09' E - lokator JN69VP87EX - pokaži mapu - statičke karte
7.1 km Sjeverozapad smjer 332° od Rožmitál pod Třemšínem, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
9.0 km Zapad smjer 272° od Bohutín, Středočeský Kraj, Czech Republic
33.2 km Istok smjer 107° od Plzeň, Plzeňský Kraj, Czech Republic
64.4 km Jugozapad smjer 222° od Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Zadnja pozicija: 2021-09-06 04:17:30 UTC (260d 15h28m prije)
2021-09-06 06:17:30 CEST lokalno vrijeme Rožmitál pod Třemšínem, Czech Republic [?]
Zadnja telemetrija: 2021-09-18 08:47:18 UTC (248d 10h58m prije)
2021-09-18 10:47:18 CEST lokalno vrijeme Rožmitál pod Třemšínem, Czech Republic [?]
Visina 862 m
Vrijednost: Channel 1: 113 (TLM: 113 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 63 (TLM: 63 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 134 (TLM: 134 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS