Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ9MDD-1 - informacija
Komentar: http://sq9mdd.qrz.pl
Položaj: 53°38.07' N 21°07.88' E - lokator KO03NP52SG - pokaži mapu - statičke karte
9.3 km Sjeverozapad smjer 324° od Świętajno, Powiat szczycieński, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland [?]
12.4 km Sjeveroistok smjer 50° od Szczytno, Powiat szczycieński, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland
44.9 km Istok smjer 111° od Olsztyn, Warmian-Masurian Voivodeship, Poland
125.8 km Jug smjer 161° od Kaliningrad, Kaliningrad, Russia
Zadnja pozicija: 2021-08-16 06:55:42 UTC (64d 23h7m prije)
2021-08-16 08:55:42 CEST lokalno vrijeme Świętajno, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-08-16 07:04:44 UTC (64d 22h58m prije)
2021-08-16 09:04:44 CEST lokalno vrijeme Świętajno, Poland [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 81 Percent (TLM: 81 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 95 Charge/On/Off (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS