Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SR3DPN - informacija
Komentar: 2,SPn Poznan A=280
Položaj: 52°24.26' N 16°55.64' E - lokator JO82LJ17GA - pokaži mapu - statičke karte
337.5 m Jugozapad smjer 211° od Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
7.6 km Jugozapad smjer 209° od Czerwonak, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
8.4 km Jugoistok smjer 156° od Suchy Las, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
108.0 km Jugozapad smjer 223° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
Zadnja pozicija: 2022-07-01 13:27:58 UTC (42s prije)
2022-07-01 15:27:58 CEST lokalno vrijeme Poznań, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-12-29 23:34:08 UTC (183d 13h54m prije)
2021-12-30 00:34:08 CET lokalno vrijeme Poznań, Poland [?]
Projekt: Telemetry test
Vrijednost: Vin: 14.325 Volt (TLM: 191 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 280 Pkt (TLM: 28 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 150 Pkt (TLM: 15 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 84 Pcnt (TLM: 84 EQN: 0,1,0)
Temp: 3 C (TLM: 134 EQN: 0,0.5,-64)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS