Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK3OT-9 - informacija
Mic-E poruke: En route
Položaj: 37°43.69' S 142°01.13' E - lokator QF12AG25GF - pokaži mapu - statičke karte
1.1 miles Sjever smjer 351° od Hamilton, Southern Grampians, Victoria, Australia [?]
48.6 miles Sjeveroistok smjer 28° od Portland, Glenelg, Victoria, Australia
51.8 miles Sjeverozapad smjer 330° od Warrnambool, Warrnambool, Victoria, Australia
68.0 miles Istok smjer 84° od Mount Gambier, Mount Gambier, South Australia, Australia
Zadnja pozicija: 2020-08-04 22:56:38 EDT (1d 22h32m prije)
2020-08-05 12:56:38 AEST lokalno vrijeme Hamilton, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2018-06-03 18:31:29 EDT (795d 2h57m prije)
2018-06-04 08:31:29 AEST lokalno vrijeme Hamilton, Australia [?]
Visina 292 ft
Vrijednost: Channel 1: 61 (TLM: 61 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 61 (TLM: 61 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 64 (TLM: 64 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 37 (TLM: 37 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 43 (TLM: 43 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za VK3OT-9

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS