Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK3RMG-1 - informacija
Komentar: APRS Digipeater - Yea -
Položaj: 37°07.39' S 145°24.87' E - lokator QF22QV90RK - pokaži mapu - statičke karte
37.1 miles Sjever smjer 351° od Healesville, Yarra Ranges, Victoria, Australia [?]
37.4 miles Zapad smjer 262° od Mansfield, Mansfield, Victoria, Australia
53.7 miles Sjeveroistok smjer 28° od Melbourne, Melbourne, Victoria, Australia
91.2 miles Sjeveroistok smjer 40° od Geelong, Greater Geelong, Victoria, Australia
Zadnja pozicija: 2021-08-02 23:46:32 EDT (20s prije)
2021-08-03 13:46:32 AEST lokalno vrijeme Healesville, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2021-08-02 23:39:49 EDT (7m3s prije)
2021-08-03 13:39:49 AEST lokalno vrijeme Healesville, Australia [?]
Vrijednost: Temp: 13.500 Deg.C (TLM: 27 EQN: 0,0.5,0)
Battery: 13.100 Volts (TLM: 131 EQN: 0,0.1,0)
TX: 75 PTT's (TLM: 75 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za VK3RMG-1

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS