Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VR2XKP-10 - informacija
Komentar: DIXPRS 2.2.2.DIXPRS test at RPi,144.640MHz
Položaj: 22°19.96' N 114°10.12' E - lokator OL72CH09FU - pokaži mapu - statičke karte
2.3 km Sjeverozapad smjer 320° od Kowloon, Hong Kong [?]
5.4 km Sjever smjer 12° od Hong Kong, Hong Kong
128.3 km Jugoistok smjer 133° od Guangzhou, Guangdong Sheng, China
Zadnja pozicija: 2022-01-24 15:13:25 UTC (16m28s prije)
2022-01-24 23:13:25 HKT lokalno vrijeme Kowloon, Hong Kong [?]
Zadnja telemetrija: 2022-01-24 15:26:25 UTC (3m28s prije)
2022-01-24 23:26:25 HKT lokalno vrijeme Kowloon, Hong Kong [?]
Vrijednost: RxTot: 0 pkt/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxDir: 0 pkt/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxTot: 0 stn/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxDir: 0 stn/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxTot: 2 pkt/15m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  WEB     NWS     BOM    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS