Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od 9A3ATZ-10 - informacija
Komentar: APRS Digi-Igate Linux, 144.800Mhz
Položaj: 45°42.67' N 16°04.22' E - lokator JN85AR80KQ - pokaži mapu - statičke karte
2.7 miles Jug smjer 176° od Mičevec, Zagrebačka, Croatia [?]
8.3 miles Jugoistok smjer 148° od Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
8.4 miles Jugoistok smjer 148° od Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
8.5 miles Jug smjer 178° od Dubrava, Grad Zagreb, Croatia
Zadnja pozicija: 2019-12-11 23:57:36 EST (21m17s prije)
2019-12-12 05:57:36 CET lokalno vrijeme Mičevec, Croatia [?]
Zadnja telemetrija: 2019-12-11 09:25:09 EST (14h53m prije)
2019-12-11 15:25:09 CET lokalno vrijeme Mičevec, Croatia [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Vrijednost: Avg 10m: 0.073 Rx Erlang (TLM: 14.700 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.019 Tx Erlang (TLM: 3.900 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 64 count/10m (TLM: 64 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 19 count/10m (TLM: 19 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 18 count/10m (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za 9A3ATZ-10

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS