Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od BD1LV-9 - informacija
Mic-E poruke: Off duty
Položaj: 39°55.81' N 116°20.27' E - lokator OM89EW03MF - pokaži mapu - statičke karte
3.5 miles Sjeverozapad smjer 296° od Beijing, Beijing, China [?]
14.4 miles Sjever smjer 2° od Daxing, Beijing, China
70.4 miles Sjeverozapad smjer 321° od Tianjin, Tianjin Shi, China
Zadnja pozicija: 2020-01-21 02:08:07 EST (19h47m prije)
2020-01-21 15:08:07 CST lokalno vrijeme Beijing, China [?]
Zadnja telemetrija: 2012-06-11 00:23:38 EDT (2780d 22h31m prije)
2012-06-11 12:23:38 CST lokalno vrijeme Beijing, China [?]
Visina 167 ft
Vrijednost: Channel 1: 156 (TLM: 156 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 10 (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 222 (TLM: 222 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za BD1LV-9

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS