Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od BH1IEO-8 - informacija
Komentar: Echolink Mobile Node/438.600M 05.88V
Položaj: 39°53.86' N 116°38.21' E - lokator OM89HV65KK - pokaži mapu - statičke karte
2.0 miles Istok smjer 105° od Tongzhou, Beijing, China [?]
12.7 miles Istok smjer 93° od Beijing, Beijing, China
15.7 miles Jug smjer 182° od Shunyi, Beijing, China
59.6 miles Sjeverozapad smjer 331° od Tianjin, Tianjin Shi, China
Zadnja pozicija: 2017-10-22 11:23:51 EDT (30s prije)
2017-10-22 23:23:51 CST lokalno vrijeme Tongzhou, China [?]
Zadnja telemetrija: 2016-10-08 03:57:19 EDT (379d 7h27m prije)
2016-10-08 15:57:19 CST lokalno vrijeme Tongzhou, China [?]
Visina 83 ft
Vrijednost: Channel 1: 430 (TLM: 430 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 618 (TLM: 618 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (TLM: BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za BH1IEO-8

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS