Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB0BI-10 - informacija
Komentar: DB0BI Bielefeld - JO42FA - www.db0bi.de
Položaj: 52°00.90' N 8°28.41' E - lokator JO42FA63TO - pokaži mapu - statičke karte
4.6 km Jugozapad smjer 244° od Bielefeld, Regierungsbezirk Detmold, North Rhine-Westphalia, Germany [?]
5.3 km Istok smjer 72° od Steinhagen, Regierungsbezirk Detmold, North Rhine-Westphalia, Germany
118.3 km Sjeveroistok smjer 57° od Essen, North Rhine-Westphalia, Germany
159.9 km Sjeveroistok smjer 41° od Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Zadnja pozicija: 2021-11-28 18:57:44 UTC (6m42s prije)
2021-11-28 19:57:44 CET lokalno vrijeme Bielefeld, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2019-01-29 00:39:16 UTC (1034d 18h25m prije)
2019-01-29 01:39:16 CET lokalno vrijeme Bielefeld, Germany [?]
Vrijednost: Channel 1: 120 (TLM: 120 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 133 (TLM: 133 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 242 (TLM: 242 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 127 (TLM: 127 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 140 (TLM: 140 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS