Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DB0SC-2 - informacija
Komentar: WX3in1Mini U=12.2V.
Položaj: 49°34.32' N 9°45.69' E - lokator JN49VN17JG - pokaži mapu - statičke karte
4.2 km Istok smjer 80° od Lauda-Königshofen, Baden-Württemberg, Germany [?]
4.2 km Jug smjer 163° od Grünsfeld, Baden-Württemberg, Germany
97.5 km Sjeveroistok smjer 26° od Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
98.1 km Jugoistok smjer 128° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Zadnja pozicija: 2022-01-25 07:14:26 UTC (4m34s prije)
2022-01-25 08:14:26 CET lokalno vrijeme Lauda-Königshofen, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2020-07-24 05:53:56 UTC (550d 1h25m prije)
2020-07-24 07:53:56 CEST lokalno vrijeme Lauda-Königshofen, Germany [?]
Vrijednost: Channel 1: 193 (TLM: 193 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 161 (TLM: 161 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS