Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DF9GK - informacija
Mic-E poruke: Priority
Položaj: 54°24.21' N 9°59.52' E - lokator JO44XJ96AU - pokaži mapu - statičke karte
0.4 miles Sjeverozapad smjer 307° od Tüttendorf, Schleswig-Holstein, Germany [?]
0.4 miles Sjeveroistok smjer 55° od Gettorf, Schleswig-Holstein, Germany
57.9 miles Sjever smjer 356° od Wandsbek, Hamburg, Germany
58.9 miles Sjever smjer 360° od Hamburg, Hamburg, Germany
Zadnja pozicija: 2019-10-08 11:26:25 EDT (64d 12h34m prije)
2019-10-08 17:26:25 CEST lokalno vrijeme Tüttendorf, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2014-02-11 13:07:29 EST (2129d 9h52m prije)
2014-02-11 19:07:29 CET lokalno vrijeme Tüttendorf, Germany [?]
Vrijednost: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za DF9GK

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS