Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DG1NGA - informacija
Komentar: WX3in1Plus2.0 U=13.3V,T=15.0°C
Položaj: 49°42.90' N 9°12.74' E - lokator JN49OR51LO - pokaži mapu - statičke karte
6.9 km Jug smjer 201° od Röllbach, Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany [?]
9.3 km Jugozapad smjer 204° od Mönchberg, Bavaria, Germany
58.5 km Jugoistok smjer 139° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
103.7 km Sjever smjer 1° od Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-22 19:54:09 UTC (7m9s prije)
2021-10-22 21:54:09 CEST lokalno vrijeme Röllbach, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2018-12-30 22:13:04 UTC (1026d 21h48m prije)
2018-12-30 23:13:04 CET lokalno vrijeme Röllbach, Germany [?]
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Vrijednost: Vin: 12.075 Volt (TLM: 161 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 190 Pkt (TLM: 19 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 100 Pkt (TLM: 10 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 73 Pcnt (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS