Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DL3EL-3 - informacija
Komentar: PicoAPRS by DB1NTO
Mic-E poruke: En route
Položaj: 50°09.21' N 8°39.41' E - lokator JO40HD86TU - pokaži mapu - statičke karte
2.8 miles Sjeverozapad smjer 335° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany [?]
4.0 miles Jugozapad smjer 244° od Bad Vilbel, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
79.3 miles Jugoistok smjer 120° od Bonn, North Rhine-Westphalia, Germany
Zadnja pozicija: 2020-05-27 17:32:52 EDT (42d 8h11m prije)
2020-05-27 23:32:52 CEST lokalno vrijeme Frankfurt am Main, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2018-10-28 08:54:06 EDT (619d 16h50m prije)
2018-10-28 13:54:06 CET lokalno vrijeme Frankfurt am Main, Germany [?]
Visina 499 ft
Vrijednost: Avg 10m: 0.102 Rx Erlang (TLM: 20.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.039 Tx Erlang (TLM: 7.800 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 99 count/10m (TLM: 99 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 12 count/10m (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 33 count/10m (TLM: 33 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za DL3EL-3

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS