Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DM0SVX-10 - informacija
Komentar: Rx-only iGate
Položaj: 51°29.49' N 11°57.36' E - lokator JO51XL47RX - pokaži mapu - statičke karte
2.0 miles Zapad smjer 253° od Halle (Saale), Saxony-Anhalt, Germany [?]
4.4 miles Zapad smjer 260° od Peißen (Peissen), Saxony-Anhalt, Germany
20.7 miles Sjeverozapad smjer 301° od Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
94.4 miles Jugozapad smjer 221° od Berlin, Berlin, Germany
Zadnja pozicija: 2021-03-11 20:59:42 EST (56d 4h53m prije)
2021-03-12 02:59:42 CET lokalno vrijeme Halle (Saale), Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-03-11 20:53:28 EST (56d 4h59m prije)
2021-03-12 02:53:28 CET lokalno vrijeme Halle (Saale), Germany [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0.011 Rx Erlang (TLM: 2.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za DM0SVX-10

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS