Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DO0HWI - informacija
Komentar: APRS Digipeater & IGate in Wismar, OV V13
Položaj: 53°54.08' N 11°24.80' E - lokator JO53QV96OH - pokaži mapu - statičke karte
2.0 km Istok smjer 86° od Gägelow, Mecklenburg-Vorpommern, Germany [?]
3.5 km Zapad smjer 272° od Wismar, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
94.0 km Sjeveroistok smjer 66° od Wandsbek, Hamburg, Germany
100.8 km Sjeveroistok smjer 67° od Hamburg, Hamburg, Germany
Zadnja pozicija: 2022-01-17 23:06:22 UTC (3m4s prije)
2022-01-18 00:06:22 CET lokalno vrijeme Gägelow, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-03-26 15:27:55 UTC (297d 7h41m prije)
2021-03-26 16:27:55 CET lokalno vrijeme Gägelow, Germany [?]
Projekt: Telemetry DO0HWI
Vrijednost: Vin: 13.351 Volt (TLM: 169 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 130 Pkt (TLM: 13 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 84 Pcnt (TLM: 84 EQN: 0,1,0)
Temp: 0 C (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS