Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od DO0RM-10 - informacija
Komentar: APRS Digi Roebel / Mueritz mueritzrelais.de
Položaj: 53°23.16' N 12°36.46' E - lokator JO63HJ22WP - pokaži mapu - statičke karte
1.2 km Sjever smjer 13° od Röbel, Mecklenburg-Vorpommern, Germany [?]
4.1 km Sjeveroistok smjer 29° od Bollewick, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
105.2 km Sjeverozapad smjer 330° od Berlin Pankow, Berlin, Germany
109.8 km Sjeverozapad smjer 331° od Berlin, Berlin, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-21 06:18:11 UTC (3m28s prije)
2021-10-21 08:18:11 CEST lokalno vrijeme Röbel, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2019-09-22 12:30:11 UTC (759d 17h51m prije)
2019-09-22 14:30:11 CEST lokalno vrijeme Röbel, Germany [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS