Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od EL-DL1BH - informacija
Izvorni pozivni znak: DL1BH
Komentar: 430.375MHz T000 R13k APRS via Tetra
Položaj: 53°33.40' N 8°34.71' E - lokator JO43GN93KO - pokaži mapu - statičke karte
806.8 m Sjeverozapad smjer 337° od Bremerhaven, Bremen, Germany [?]
5.4 km Sjeverozapad smjer 299° od Schiffdorf, Lower Saxony, Germany
55.6 km Sjever smjer 344° od Bremen, Bremen, Germany
93.8 km Zapad smjer 271° od Hamburg, Hamburg, Germany
Zadnja pozicija: 2021-11-28 08:14:42 UTC (12m30s prije)
2021-11-28 09:14:42 CET lokalno vrijeme Bremerhaven, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-11-28 08:19:27 UTC (7m45s prije)
2021-11-28 09:19:27 CET lokalno vrijeme Bremerhaven, Germany [?]
Vrijednost: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS