Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od EL-IU1LIQ - informacija
Izvorni pozivni znak: IU1LIQ
Komentar: connection to IQ2AQ-L closed
Položaj: 44°06.78' N 9°48.66' E - lokator JN44VC77HC - pokaži mapu - statičke karte
2.6 km Zapad smjer 276° od La Spezia, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy [?]
5.9 km Jugoistok smjer 141° od Riccò del Golfo di Spezia, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy
77.0 km Jugoistok smjer 115° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
121.4 km Zapad smjer 289° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Zadnja pozicija: 2021-09-04 19:48:47 UTC (138d 4h13m prije)
2021-09-04 21:48:47 CEST lokalno vrijeme La Spezia, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2021-09-04 19:46:06 UTC (138d 4h15m prije)
2021-09-04 21:46:06 CEST lokalno vrijeme La Spezia, Italy [?]
Vrijednost: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.010 TX Erlang (TLM: 0.010 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 1 RXcount/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 2 TXcount/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS