Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od EL-JR9VXZ - informacija
Izvorni pozivni znak: JR9VXZ
Komentar: 144.560MHz T000 R21k SvxLink by JR9VXZ Raspberry pi
Položaj: 36°08.40' N 136°13.20' E - lokator PM86CD63JO - pokaži mapu - statičke karte
4.8 km Zapad smjer 252° od Maruoka, Fukui, Japan [?]
8.4 km Sjever smjer 358° od Fukui-shi, Fukui, Japan
62.2 km Jugozapad smjer 216° od Kanazawa-shi, Ishikawa, Japan
123.2 km Sjeverozapad smjer 330° od Nagoya-shi, Aichi, Japan
Zadnja pozicija: 2021-10-16 08:10:31 UTC (6m25s prije)
2021-10-16 17:10:31 JST lokalno vrijeme Maruoka, Japan [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-16 08:14:19 UTC (2m37s prije)
2021-10-16 17:14:19 JST lokalno vrijeme Maruoka, Japan [?]
Vrijednost: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS