Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od F1SDP - informacija
Komentar: DMR ID: 2082245
Položaj: 45°44.35' N 4°54.96' E - lokator JN25KR97WJ - pokaži mapu - statičke karte
5.5 km Istok smjer 101° od Lyon, Département du Rhône, Rhône-Alpes, France [?]
8.6 km Istok smjer 80° od La Mulatière, Département du Rhône, Rhône-Alpes, France
108.0 km Jugozapad smjer 242° od Genève, Geneva, Geneva, Switzerland
Zadnja pozicija: 2021-12-05 15:02:51 UTC (3d 23h36m prije)
2021-12-05 16:02:51 CET lokalno vrijeme Lyon, France [?]
Zadnja telemetrija: 2021-04-30 16:35:47 UTC (222d 22h3m prije)
2021-04-30 18:35:47 CEST lokalno vrijeme Lyon, France [?]
Vrijednost: Channel 1: 136 (TLM: 136 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 3 (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 55 (TLM: 55 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 47 (TLM: 47 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS