Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od F1SDP-9 - informacija
Komentar: FREDERIC via DMR+ F1ZJJ
Položaj: 45°10.15' N 5°43.35' E - lokator JN25UE60QO - pokaži mapu - statičke karte
2.4 km Istok smjer 111° od Seyssinet-Pariset, Département de l'Isère, Rhône-Alpes, France [?]
3.8 km Jug smjer 173° od Saint-Martin-le-Vinoux, Département de l'Isère, Rhône-Alpes, France
93.8 km Jugoistok smjer 133° od Lyon, Département du Rhône, Rhône-Alpes, France
119.4 km Jug smjer 196° od Genève, Geneva, Geneva, Switzerland
Zadnja pozicija: 2022-01-08 11:14:28 UTC (11d 21h15m prije)
2022-01-08 12:14:28 CET lokalno vrijeme Seyssinet-Pariset, France [?]
Zadnja telemetrija: 2021-04-26 18:40:59 UTC (268d 13h49m prije)
2021-04-26 20:40:59 CEST lokalno vrijeme Seyssinet-Pariset, France [?]
Vrijednost: Channel 1: 14 (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 67 (TLM: 67 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS