Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od HB9EYZ-5 - informacija
Komentar: https://aprsdroid.org/ QRV: 145.500
Položaj: 47°24.98' N 7°57.44' E - lokator JN37XJ49VW - pokaži mapu - statičke karte
9.8 km Jug smjer 201° od Gipf-Oberfrick, Bezirk Laufenburg, Aargau, Switzerland [?]
13.3 km Jug smjer 190° od Eiken, Bezirk Laufenburg, Aargau, Switzerland
44.9 km Zapad smjer 277° od Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
64.9 km Jug smjer 173° od Freiburg, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
Zadnja pozicija: 2021-12-26 09:52:17 UTC (27d 7h52m prije)
2021-12-26 10:52:17 CET lokalno vrijeme Gipf-Oberfrick, Switzerland [?]
Zadnja telemetrija: 2020-04-30 11:41:26 UTC (632d 6h3m prije)
2020-04-30 13:41:26 CEST lokalno vrijeme Gipf-Oberfrick, Switzerland [?]
Visina 850 m
Vrijednost: Channel 1: 18 (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 87 (TLM: 87 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 18 (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS