Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IV3SRD - informacija
Mic-E poruke: Off duty
Položaj: 46°06.00' N 13°15.71' E - lokator JN66PC14KA - pokaži mapu - statičke karte
1.9 miles Istok smjer 97° od Feletto Umberto, Provincia di Udine, Friuli Venezia Giulia, Italy [?]
2.3 miles Jugozapad smjer 233° od Povoletto, Provincia di Udine, Friuli Venezia Giulia, Italy
59.6 miles Zapad smjer 274° od Ljubljana, Ljubljana, Slovenia
64.1 miles Sjeveroistok smjer 44° od Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
Zadnja pozicija: 2020-04-05 14:04:03 EDT (54d 18h20m prije)
2020-04-05 20:04:03 CEST lokalno vrijeme Feletto Umberto, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2020-04-05 14:02:18 EDT (54d 18h21m prije)
2020-04-05 20:02:18 CEST lokalno vrijeme Feletto Umberto, Italy [?]
Visina 3281 ft
Vrijednost: Channel 1: 51 (TLM: 51 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 125 (TLM: 125 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 80 (TLM: 80 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 60 (TLM: 60 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za IV3SRD

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS