Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IZ3VIV-7 - informacija
Komentar: PC SGL Verona GRD
Položaj: 23°00.00' N 113°00.00' E - lokator OL63MA00AA - pokaži mapu - statičke karte
1.4 km Sjever smjer 348° od Nanzhuang, Guangdong Sheng, China [?]
6.9 km Sjeveroistok smjer 29° od Xiqiao, Guangdong Sheng, China
28.7 km Jugozapad smjer 243° od Guangzhou, Guangdong Sheng, China
142.8 km Sjeverozapad smjer 304° od Hong Kong, Hong Kong
Zadnja pozicija: 2022-07-01 11:20:13 UTC (2d 9h2m prije)
2022-07-01 19:20:13 CST lokalno vrijeme Nanzhuang, China [?]
Zadnja telemetrija: 2019-08-14 10:20:52 UTC (1054d 10h1m prije)
2019-08-14 18:20:52 CST lokalno vrijeme Nanzhuang, China [?]
Vrijednost: Channel 1: 7 (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 259 (TLM: 259 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 406 (TLM: 406 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS