Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od IZ3ZOD - informacija
Komentar: IZ3ZOD op. Michele QRV 145.525 http://www.iz3zod.altervista.org
Položaj: 45°19.23' N 11°53.31' E - lokator JN55WH66OW - pokaži mapu - statičke karte
1.7 km Istok smjer 85° od Maserà di Padova, Provincia di Padova, Veneto, Italy [?]
3.4 km Jugoistok smjer 151° od Albignasego, Provincia di Padova, Veneto, Italy
36.6 km Zapad smjer 249° od Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
101.5 km Sjeveroistok smjer 25° od Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Zadnja pozicija: 2022-06-13 07:39:43 UTC (19d 10h22m prije)
2022-06-13 09:39:43 CEST lokalno vrijeme Maserà di Padova, Italy [?]
Zadnja telemetrija: 2022-06-13 07:31:13 UTC (19d 10h31m prije)
2022-06-13 09:31:13 CEST lokalno vrijeme Maserà di Padova, Italy [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS