Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od JH1AGK-10 - informacija
Komentar: Sibuya-ku 144.64MHz 9.6kbps Igate on Ras
Položaj: 35°39.10' N 139°42.89' E - lokator PM95UP56SJ - pokaži mapu - statičke karte
2.9 miles Jugoistok smjer 154° od Tokyo, Tōkyō, Japan [?]
6.7 miles Jugoistok smjer 147° od Nerima, Tōkyō, Japan
14.7 miles Sjever smjer 16° od Yokohama-shi, Kanagawa, Japan
Zadnja pozicija: 2020-07-10 20:54:05 EDT (43s prije)
2020-07-11 09:54:05 JST lokalno vrijeme Tokyo, Japan [?]
Zadnja telemetrija: 2019-07-27 16:41:31 EDT (349d 4h13m prije)
2019-07-28 05:41:31 JST lokalno vrijeme Tokyo, Japan [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za JH1AGK-10

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS