Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od KD9GLW-9 - informacija
Komentar: 2016 Tahoe PPV Ex Utah County, Utah cruiser
Mic-E poruke: Off duty
Položaj: 41°34.27' N 87°28.87' W - lokator EN61GN27GB - pokaži mapu - statičke karte
3.1 km Sjeverozapad smjer 309° od Highland, Lake County, Indiana, United States [?]
6.7 km Sjeverozapad smjer 315° od Griffith, Lake County, Indiana, United States
34.0 km Jugoistok smjer 156° od Chicago, Cook County, Illinois, United States
72.7 km Istok smjer 107° od Aurora, Kane County, Illinois, United States
Zadnja pozicija: 2021-12-01 18:35:30 UTC (52d 21h41m prije)
2021-12-01 12:35:30 CST lokalno vrijeme Highland, United States [?]
Zadnja telemetrija: 2019-11-23 19:48:11 UTC (791d 20h29m prije)
2019-11-23 13:48:11 CST lokalno vrijeme Highland, United States [?]
Visina 182 m
Projekt: Telemetry test
Vrijednost: Vin: 14.250 Volt (TLM: 190 EQN: 0,0.075,0)
A2: 0 volt (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A3: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS