Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od KP4CA-7 - informacija
Komentar: On DMR Plus PR Ref 4630
Položaj: 18°11.39' N 67°08.57' W - lokator FK68KE25UN - pokaži mapu - statičke karte
1.3 km Jug smjer 195° od Mayagüez, Mayaguez, Puerto Rico [?]
9.9 km Jug smjer 194° od Espino, Añasco, Puerto Rico
106.7 km Zapad smjer 258° od Bayamón, Bayamón, Puerto Rico
113.6 km Zapad smjer 254° od San Juan, San Juan, Puerto Rico
Zadnja pozicija: 2021-09-02 17:39:24 UTC (54d 12h55m prije)
2021-09-02 13:39:24 AST lokalno vrijeme Mayagüez, Puerto Rico [?]
Zadnja telemetrija: 2019-02-13 17:19:20 UTC (986d 13h15m prije)
2019-02-13 13:19:20 AST lokalno vrijeme Mayagüez, Puerto Rico [?]
Visina 0 m
Vrijednost: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS