Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od KU4B-2 - informacija
Položaj: 36°01.44' N 86°29.16' W - lokator EM66SA15QS - pokaži mapu - statičke karte
3.4 miles Sjeveroistok smjer 33° od Smyrna, Rutherford County, Tennessee, United States [?]
5.4 miles Istok smjer 84° od La Vergne, Rutherford County, Tennessee, United States
19.3 miles Jugoistok smjer 120° od Nashville, Davidson County, Tennessee, United States
94.5 miles Sjeverozapad smjer 316° od Chattanooga, Hamilton County, Tennessee, United States
Zadnja pozicija: 2017-11-24 06:14:29 EST (2m2s prije)
2017-11-24 05:14:29 CST lokalno vrijeme Smyrna, United States [?]
Zadnja telemetrija: 2014-10-27 15:47:52 EDT (1123d 15h28m prije)
2014-10-27 14:47:52 CDT lokalno vrijeme Smyrna, United States [?]
Visina 591 ft
Vrijednost: Channel 1: 467 (TLM: 467 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 663 (TLM: 663 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (TLM: BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za KU4B-2

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS