Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od KU9R-10 - informacija
Komentar: ...testing
Položaj: 37°22.95' N 89°39.45' W - lokator EM57EJ11CT - pokaži mapu - statičke karte
0.5 miles Istok smjer 88° od Jackson, Cape Girardeau County, Missouri, United States [?]
9.3 miles Sjeverozapad smjer 305° od Cape Girardeau, Cape Girardeau County, Missouri, United States
33.9 miles Jugozapad smjer 226° od Carbondale, Jackson County, Illinois, United States
Zadnja pozicija: 2019-06-17 16:54:41 EDT (90d 39m prije)
2019-06-17 15:54:41 CDT lokalno vrijeme Jackson, United States [?]
Zadnja telemetrija: 2019-06-17 16:49:26 EDT (90d 44m prije)
2019-06-17 15:49:26 CDT lokalno vrijeme Jackson, United States [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za KU9R-10

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS