Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od OE3CJB-10 - informacija
Položaj: 48°13.62' N 15°39.85' E - lokator JN78TF94QL - pokaži mapu - statičke karte
4.8 miles Istok smjer 109° od Karlstetten, Politischer Bezirk Sankt Pölten, Lower Austria, Austria [?]
5.3 miles Istok smjer 95° od Neidling, Politischer Bezirk Sankt Pölten, Lower Austria, Austria
32.6 miles Zapad smjer 273° od Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
66.6 miles Zapad smjer 275° od Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Zadnja pozicija: 2020-02-12 03:11:44 EST (114d 23h45m prije)
2020-02-12 09:11:44 CET lokalno vrijeme Karlstetten, Austria [?]
Zadnja telemetrija: 2017-10-27 10:51:18 EDT (952d 17h6m prije)
2017-10-27 16:51:18 CEST lokalno vrijeme Karlstetten, Austria [?]
Vrijednost: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za OE3CJB-10

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS