Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od OZ5DIA-2 - informacija
Komentar: W3 JYLn-n DIGI BAKKENSBRO ULLERUP
Položaj: 54°57.82' N 9°39.29' E - lokator JO44TX81NG - pokaži mapu - statičke karte
3.9 miles Sjeveroistok smjer 38° od Gråsten, Sønderborg Kommune, South Denmark, Denmark [?]
4.9 miles Sjeverozapad smjer 319° od Dybbøl, Sønderborg Kommune, South Denmark, Denmark
41.6 miles Jugozapad smjer 224° od Odense, Odense Kommune, South Denmark, Denmark
48.3 miles Sjeverozapad smjer 337° od Kiel, Schleswig-Holstein, Germany
Zadnja pozicija: 2020-02-24 15:27:22 EST (20m55s prije)
2020-02-24 21:27:22 CET lokalno vrijeme Gråsten, Denmark [?]
Zadnja telemetrija: 2013-09-07 19:47:15 EDT (2360d 21h1m prije)
2013-09-08 01:47:15 CEST lokalno vrijeme Gråsten, Denmark [?]
Vrijednost: Channel 1: 428 (TLM: 428 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 605 (TLM: 605 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za OZ5DIA-2

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS