Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od R2WXCZ - informacija
Komentar: SR2WXCZ Czluchow
Položaj: 53°39.27' N 17°22.16' E - lokator JO83QP47HB - pokaži mapu - statičke karte
1.6 km Jugoistok smjer 154° od Człuchów, Powiat człuchowski, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
13.2 km Zapad smjer 250° od Chojnice, Powiat chojnicki, Pomeranian Voivodeship, Poland
72.6 km Sjeverozapad smjer 325° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
113.9 km Jugozapad smjer 228° od Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-20 18:46:23 UTC (39s prije)
2021-10-20 20:46:23 CEST lokalno vrijeme Człuchów, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-20 18:42:18 UTC (4m44s prije)
2021-10-20 20:42:18 CEST lokalno vrijeme Człuchów, Poland [?]
Projekt: SR2WXCZ - Telemetria
Vrijednost: Vin: 13.193 Volt (TLM: 167 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 80 Pkt (TLM: 8 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 30 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 52 Pcnt (TLM: 52 EQN: 0,1,0)
0: 0 0 (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS