Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od RAMEY - informacija
Komentar: (KP4TP) Aguadilla, PR
Položaj: 18°28.15' N 67°09.15' W - lokator FK68KL12QO - pokaži mapu - statičke karte
3.4 km Sjeverozapad smjer 329° od Caban, Aguadilla, Puerto Rico [?]
4.6 km Sjever smjer 2° od Aguadilla, Aguadilla, Puerto Rico
105.4 km Zapad smjer 274° od Bayamón, Bayamón, Puerto Rico
110.3 km Zapad smjer 270° od San Juan, San Juan, Puerto Rico
Zadnja pozicija: 2022-05-19 21:11:19 UTC (1m34s prije)
2022-05-19 17:11:19 AST lokalno vrijeme Caban, Puerto Rico [?]
Zadnja telemetrija: 2019-11-05 23:13:05 UTC (925d 21h59m prije)
2019-11-05 19:13:05 AST lokalno vrijeme Caban, Puerto Rico [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS