Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od S52JF-9 - informacija
Komentar: 145.650MHz op.Frenk qth Dvor HY IX 35
Mic-E poruke: En route
Položaj: 45°48.19' N 14°58.52' E - lokator JN75LT72AS - pokaži mapu - statičke karte
4.9 km Jugoistok smjer 134° od Žužemberk, Žužemberk, Slovenia [?]
11.8 km Jug smjer 198° od Trebnje, Trebnje, Slovenia
77.6 km Zapad smjer 270° od Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
77.7 km Zapad smjer 269° od Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
Zadnja pozicija: 2021-09-23 15:31:32 UTC (17h55m prije)
2021-09-23 17:31:32 CEST lokalno vrijeme Žužemberk, Slovenia [?]
Zadnja telemetrija: 2021-03-08 14:15:44 UTC (199d 19h11m prije)
2021-03-08 15:15:44 CET lokalno vrijeme Žužemberk, Slovenia [?]
Visina 224 m
Vrijednost: Channel 1: 7 (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 879 (TLM: 879 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 430 (TLM: 430 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 16 (TLM: 16 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS